Får ätas eller icke ätas...det är frågan.

Bara tanken på att tänka på vad man får och inte får stoppa i sig är helt jobbig.
Älskar tex oxfilé som typ bara ska vändas en snabbis i stekpannan...
Jag skrattar hest och väser som Vildvittrorna i Ronja Rövardotter - Nu ska blodet flyyyytaaaaa!!! och tar upp mitt halvt levande köttstycke ur pannan.
Har förstått att det inte blir aktuellt på ett bra tag.
Pastasallad med parmaskinka?
Nähä, det funkar bara om jag inte är alltför impulsiv eller ständigt har parma i frysen.
Lax? Skit samma, vem fan gör laxpaket på hösten?
Jaja, min vegetariska systrar förmodligen.
Äpplen äpplen gröna äpplen har jag tuggat i mej de senaste veckorna.
Tills min galla sa ifrån, ordentligt dessutom. Nu väntar jag på min remiss.
Tydligen är det vanligt med gallbesvär under graviditeten...jag har det annars också så jag kör inte med gravidhypokondri!
Men hur fan gjorde dom förr? Typ under stenåldersåret?
I en grotta någonstans för några många år sedan...
- Tyvärr Stene jag tänker inte äta den här laxen som du fångade med dina bara händer?
Misstänker att du inte har tvättat dej innan?
- Äpplen????!!! Är du galen? Vill du att jag ska få gallSTENSanfall or what!
Inga äpplen ingen gurka ingen paprika!
Fattar du? Green stuff is Bad stuff!
- Mögelost? Har vi ingen fräschare?
- Eh hallaooo! Rått kött? Tror du jag är nån jäkla grottmänniska eller?
Stek på det minst en timme till, skiter i om ni andra inte har ätit protein på fem månader!
Vill du ta död på både mej och ungen nu med en gång eller!?
Nej på den tiden fanns nog inte listeria eller kylskåp på minst 4+grader.
Åt dom inte det som serverades var tredje vecka så dog dom förmodligen...om dom inte redan hade dött av det som serverades tre veckor tidigare.
Längst ner på listan står det att man ska passa sig för toxoplasmaparasiten som sprids genom kattavföring...ok för crawings, men äta kattskit!!!! Nu har det väl ändå gått för långt!